سوالات استخدامی بهورزی علوم پزشکی شوشتر

ساخت وبلاگ

1. دارا بودن مدرک تحصیلی کاردانی و یا کارشناسی در یکی از رشته های بهداشت عمومی، مامایی و پرستاری برای داوطلبان زن و داشتن مدرک تحصیلی کاردانی و یا کارشناسی در یکی از رشته های بهداشت عمومی، بهداشت محیط و پرستاری برای داوطلبان مرد.
شرکت داوطلبان دارای مدرک تحصیلی بالاتر از مقطع کارشناسی در رشته تحصیلی در آزمون بهورزی مجاز نمی باشد.

تبصره 1: گزینش بهورزان با دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم مطابق شرایط ذیل مقدور است:

1- عدم دسترسی به فارغ التحصیلان دانشگاهی واجد شرایط در رشته های مورد نظر در مناطق مجاز به استناد گواهی کتبی کار گروه آزمون مبنی بر انجام فراخوان در کلیه مناطق مجاز و عدم امکان جذب نیروی کاردان یا کارشناس مرتبط.
2- موافقت معاونت بهداشت دانشگاه
3- این داوطلبان باید گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی و یا گواهینامه پایان تحصیلات سه ساله دوره دوم متوسطه را داشته باشند.
4- پذیرش دارندگان مدرک تحصیلی دانشگاهی غیر از مدارک تحصیلی مرتبط (با لحاظ نمودن مدرک دیپلم) بلامانع است.
5- داوطلبان دارای مدرک تحصیلی دیپلم در صورت پذیرش، قبل از شروع دوره تحصیلی بهورزی ملزم به ارایه تعهدنامه محضری مبنی بر عدم درخواست اعمال هر نوع مدرک تحصیلی دانشگاهی پس از شروع به کار و در هنگام اشتغال خواهند بود.

تبصره 2: در صورتی که داوطلب در بدو سوالات استخدامی دارای مدرک تحصیلی ذکر شده در بند 1 بوده و در عین حال مدرک تحصیلی هم تراز یا بالاتر در سایر رشته های تحصیلی داشته باشد، ملزم به ارائه تعهد نامه محضری مبنی بر عدم درخواست به کارگیری و یا اعمال مدرک دیگر پس از شروع به کار و در هنگام اشتغال خواهد بود.
پذیرش دانشجویان با عنوان بهورز ممنوع می باشد و در صورت احراز قبولی، پذیرش نهایی آنان مستلزم ارائه انصراف قطعی و گواهی دانشگاه محل تحصیل مبنی بر عدم امکان دریافت هرگونه مدرک قبل از شروع کلاس های بهورزی می باشد. در صورت عدم ارائه گواهی مذکور و یا تردید در صحت گواهی می بایست از دانشگاه محل تحصیل مدارک لازم دال بر تایید انصراف قطعی در رشته و مقطع پذیرفته شده اخذ گردد.

2. پذیرش بهورز به صورت بومی در وهله اول از روستای محل استقرار خانه بهداشت انجام می شود. داوطلبان بایستی برای هر خانه بهداشت یکی از شرایط ذیل را داشته باشند تا بومی روستا محسوب گردند.
الف: محل تولد داوطلب (طبق مندرجات شناسنامه) با روستا و یا شهرستان مورد تقاضای بهورز یکی باشد و همچنین سکونت داوطلب حداقل در دو سال اخیر تا تاریخ اولین روز شروع ثبت نام (1401/11/12) در روستای مورد نظر محرز گردد. 

ب: حداقل دو مقطع کامل تحصیلی از مقاطع تحصیلی (ابتدایی، راهنمایی، متوسطه) و در خصوص فارغ التحصیلان نظام جدید دو مقطع کامل از مقاطع (ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم) را در روستا یا شهرستان مورد تقاضای پذیرش بهورز طی کرده باشند و همچنین سکونت داوطلب حداقل در دو سال اخیر تا اولین روز شروع ثبت نام (1401/11/12) در روستای مورد نظر محرز گردد.
تبصره 1: داوطلبان زن که شرایط بندهای «الف» و «ب» را نداشته باشند؛ ولی با فرد شاغل در همان روستای محل گزینش بهورز و واجد شرایط بند های مربوط به داوطلبان بومی ازدواج کرده و حداقل دو سال از تاریخ ازدواج آنان تا اولین روز ثبت نام در آزمون (1401/11/12) گذشته باشد و سکونتشان نیز در محل مورد تقاضا پذیرش بهورز در این مدت محرز شده باشد به عنوان بومی تلقی و پذیرش آنان بلامانع است.
بدیهی است این افراد با متقاضیان بومی بند «الف» و «ب» در یک اولویت هستند و این افراد نسبت به بومیان قمر در اولویت پذیرش خواهند بود.
تبصره 2: احراز شرایط سکونت داوطلبان مندرج در بندهای «الف» و «ب» و تبصره 1 از طریق گواهی شورای اسلامی روستا (ممهور به مهر و امضای رییس شورا و نصف اعضای شورا بعلاوه یک نفر) با تائید خانه بهداشت مربوطه و مرکز شهرستان مربوطه صورت می پذیرد.
تبصره 3: چنانچه داوطلبان بهورزی تا قبل از ثبت نام به دلیل ادامه تحصیل، گذراندن مدت قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان، و یا اشتغال و انجام دوره خدمت ضروری سربازی در خارج از محل روستا سکونت داشته اند، مشروط به آن که شورای اسلامی روستا و خانه بهداشت و مرکز بهداشت شهرستان، بومی بودن فرد و اقامت وی را قبل از وضعیت های فوق الاشاره در منطقه مورد تقاضا تایید نماید، پذیرش آنها بلامانع است. لذا برای گروه های مذکور اقامت در دو سال اخیر در روستای مورد نظر مشروط بر اینکه خانواده وی اقامت دائم در روستای مورد نظر داشته باشند، ضرورت ندارد. در این شرایط ارائه گواهی دال بر اقامت در روستا قبل از شرایط فوق ضرورت دارد. در راستای سیاست حفظ ثباط و دوام خانواده و همچنین لحاظ نمودن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، پذیرش داوطلبان متاهل بومی مطابق با بند الف یا ب این ماده که تا قبل از ثبت نام به دلیل ادامه تحصیل، گذراندن مدت قانون خدمت پز شکان و پیراپزشکان و انجام دوره خدمت وظیفه ضرورت سربازی به همراه همسر خود در خارج از روستا سکونت داشته اند بلامانع است.
تبصره 4: در صورت عدم وجود تعداد کافی از افراد واجد شرایط به تعداد حداقل 3 نفر به ازای هر مورد پذیرش، می بایست از افراد واجد شرایط ساکن در روستاهای همجوار همان خانه بهداشت به ترتیب ذیل ثبت نام بعمل آورد:

1) روستاهای قمر تحت پوشش خانه بهداشت براساس طرح گسترش شهرستان.
2) در صورت عدم وجود تعداد کافی متقاضی واجد شرایط در روستاهای تحت پوشش خانه بهداشت می توان از روستاهای همجوار تحت پوشش مرکز بهداشتی درمانی مربوطه تا شعاع 30 کیلومتر، پس از تایید مرکز بهداشت شهرستان اقدام به ثبت نام از افراد واجد شرایط نمود.
نکته: در هر مرحله ای که محرز گردید داوطلب بومی نمی باشد می بایست فرآیند شرکت در آزمون و پذیرش وی متوقف شود. 
داوطلب بومی در روستای قمر و سایر روستا ها تا شعاع 30 کیلومتری، مطابق با بندهای «الف» و «ب» شرایط بومی بودن تعریف می شود.
در شرایطی که تعداد واجدین شرایط دارای مدرک دانشگاهی برای شرکت در آزمون تنها یک نفر باشد دانشگاه می تواند مشروط بر گواهی کتبی کار گروه آزمون مبنی بر آنکه فراخوان در تمامی نقاط مورد نظر انجام شده و تنها فرد واجد شرایط یک نفر است پس از توافق معاون بهداشت دانشگاه آزمون کتبی را در مورد فرد واجد شرایط انجام داده و در صورت کسب نمره حد نصاب وی را برای مصاحبه معرفی نماید.

3. سن: حداکثر سن برای دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی 30 سال (29 سال و 11 ماه و 29 روز) متولدین بعد از (1371/11/13) و حداکثر سن برای دارندگان مدرک تحصیلی کاردانی 28 سال (27 سال و 11 ماه و 29 روز) متولدین بعد از (1373/11/13) می باشد. در شرایط خاصی که داوطلبان دارای مدرک تحصیلی حداقل دیپلم گزینش شوند سن برای دارندگان مدرک دیپلم حداکثر 26 سال (25 سال و 11 ماه و 29 روز) متولدین (1375/11/13) به بعد خواهد بود.
تاریخ اولین روز شروع ثبت نام (1401/11/12) مبنای محاسبه سن قرار می گیرد.
تبصره: موارد ذیل به شرط ارائه تاییدیه های معتبر به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد:
الف) داوطلبانی که طرح خدمت نیروی انسانی را به استناد قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان انجام داده اند به میزان انجام خدمت فوق.
ب) داوطلبانی که به شکل قراردادی، شرکتی و ... در یکی از واحدهای ارایه خدمات تحت پوشش دانشگاه کار کرده اند مشروط به ارایه سوابق مورد قبول به میزان انجام خدمت فوق
ج) مطابق با بند الف ماده 15 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ازاء تاهل و نیز داشتن هر فرزند یک سال تا حداکثر پنج سال به سقف محدوده سنی اضاقه خواهد شد. بدیهی است در این شرایط نیز رعایت سقف سنی مندرج در بند 3 الزامی است.
مفاد آزمون: به منظور سنجش توانمندی های داوطلبان، آزمون های کتبی و مصاحبه به شرح ذیل به عمل خواهد آمد.
الف- برای سنجش داوطلبان دارای مدرک کاردانی و کارشناسی:
الف-1- آزمون کتبی از دروس تخصصی مرتبط بهورزی: سوالات به صورت چهار گزینه ای (با اعمال یک نمره منفی به ازای هر سه پاسخ غلط) طراحی می شود. آزمون کتبی 60% از کل نمره آزمون را به خود اختصاص خواهد داد.
الف- 2- مصاحبه: از بین داوطلبان پذیرفته شده در مرحله اول حداقل به میزان 2 برابر ظرفیت پذیرش مصاحبه به عمل خواهد آمد که معادل 40% از کل نمره آزمون را به خود اختصاص می دهد.
تبصره 1: آزمون برای متقاضیان کاردان و کارشناس به صورت واحد برگزار خواهد شد. در مراحل آزمون کتبی هیچ یک از افراد با مدرک تحصیلی کاردانی و کارشناسی بر یکدیگر برتری ندارند.
ب- برای سنجش داوطلبان دارای مدرک دیپلم:

ب-1- آزمون کتبی جهت سنجش توانمندی های عمومی: سوالات به صورت چهار گزینه ای (با اعمال یک نمره منفی به ازای هر سه پاسخ غلط) از دروس دوره دوم متوسطه شامل دروس زبان ادبیات فارسی، زبان انگلیسی و تعلیمات دینی و یا معارف اسلامی یا دین و زندگی و برای افراد با مدرک تحصیلی پایین تر از دروس زبان و ادبیات فارسی، زبان انگلیسی و تعلیمات دینی و یا معارف اسلامی و یا دین و زندگی دروه اول متوسطه نظام جدید خواهد بود. آزمون کتبی 60% از کل نمره آزمون را به خود اختصاص خواهد داد.
تبصره: اقلیت های دینی به سوالات دین و زندگی پاسخ نداده و امتیاز آن به سایر دروس عمومی به صورت مساوی اختصاص داده خواهد شد .
ب-2- مصاحبه: از بین داوطلبان پذیرفته شده در مرحله اول حداقل به میزان 2 برابر ظرفیت پذیرش به شرط کسب حداقل شصت درصد نمره آزمون، مصاحبه به عمل خواهد آمد که معادل 40% از کل نمره آزمون را به خود اختصاص می دهد.
ب-3- امتیاز تاهل و فرزند: به ازاء تاهل و هر فرزند دو درصد (2) مجموعا تا ده درصد (10) به امتیاز آزمون کتبی هر فرد اضافه می شود.
تعریف حد نصاب: حد نصاب آزمون کتبی برای کلیه مقاطع 50% میانگین نمره کل اولیه سه نفر دارای بالاترین امتیاز در هر شغل هرموسسه خواهد بود.
تبصره: در صورت عدم تامین نیروهای مورد نیاز تا سقف ذکر شده در بند الف 2 و بند ب 2، کار گروه آزمون مجاز است با رعایت اصل ضرورت گزینش افراد با صلاحیت، نمره حد نصاب تعیین شده را تا تکمیل نفرات مورد نیاز جهت تشکیل جلسه مصاحبه کاهش دهد. پایین آوردن نمره حد نصاب برای مناطقی که تنها یک داوطلب دارد مجاز نمی باشد.
از میان داوطلبان به تعداد حداقل دو برابر ظرفیت پذیرش، به ترتیب نمره علمی و با در نظر گرفتن اولویت های مقرر قانونی جهت انجام مصاحبه ضمن اطلاع رسانی از طریق سایت دانشگاه دعوت به عمل می آید. پس از انجام مصاحبه، از میان بالاترین امتیازات هر خانه بهداشت به میزان دو برابر ظرفیت (اصلی و ذخیره) بر اساس مجموع نمرات کتبی و مصاحبه به هسته گزینش دانشگاه معرفی می گردند.
لیست نهایی پذیرفته شدگان پس از تایید صلاحیت عمومی توسط هسته گزینش دانشگاه اعلام می گردد.
نحوه ثبت نام و مدارک مورد نیاز:
ثبت نام در بازه زمانی اعلام شده و در دو مرحله به شرح ذیل انجام می گیرد.
مرحله اول: ثبت نام الکترونیکی
داوطلبان بایستی در مرحله اول از روز چهارشنبه مورخ (1401/11/12) لغایت پایان وقت اداری روز جمعه مورخ (1401/12/12) (به مدت یک ماه) سال جاری از طریق اینترنت نسبت به ثبت نام در سایت اینترنتی دانشکده به آدرس دانشکده علوم پزشکی شوشتر اقدام نمایند:
مدارک مورد نیاز به شرح ذیل می باشد:
تصویر فرم درخواست ثبت نام
تصویرآخرین مدرک تحصیلی
تصویر کارت ملی
تصویر تمام صفحات شناسنامه
تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی یا معافیت دائم (ویژه برادران)
اسکن عکس 4*3 با کیفیت gpg و رزولیشن 300
تصویر وضعیت طرح مشمولین خدمت پزشکان و پیراپزشکان در رشته های اجباری (پرستاری) و سایر رشته ها در صورت استفاده از معافیت سنی.
تصویر مدارک دال بر بومی بودن.
تصویر مدارک دال بر ایثارگری و یا معلولیت حسب مورد از مراجع ذیربط.
سایر مدارک طبق مفاد آگهی حسب ضرورت.
ملاک تعیین تاریخ فارغ التحصیلی، پایان خدمت نظام وظیفه و طرح نیروی انسانی آخرین روز ثبت نام می باشد.
تبصره: مدرک تحصیلی و گواهی انجام خدمات قانون پزشکان و پیراپزشکان یا معافیت از مراجع ذیربط استعلام خواهد شد و تطبیق اولیه انجام شده در بند فوق ملاک قطعی بر اصالت مدارک نخواهد بود.
ثبت نام در این مرحله به منزله مجوز شرکت در آزمون نخواهد بود و پس از بررسی مدارک به ترتیب اولویت ثبت نام شدگان جهت هر خانه بهداشت به شرح ذیل طبق دستورالعمل اقدام می گردد:
اولویت اول: کاردان و کارشناس در روستای اصلی. چنانچه حداقل 2 نفر کاردان یا کارشناس واجد شرایط بر اساس دستورالعمل موجود نباشد در مرحله بعد مدارک داوطلب کاردان یا کارشناس واجد شرایط از روستای قمر خانه بهداشت و در صورتی که در روستای اصلی و قمر حداقل 2 نفر کاردان و کارشناس موجود نباشد مدارک کاردان و کارشناس واجد شرایط دستورالعمل از روستاهای تا شعاع 30 کیلومتر تحت پوشش همان مرکز خدمات جامع سلامت بررسی می گردد.
اولویت دوم: در صورتی که کاردان و کارشناس با شرایط اولویت اول موجود نباشد پرونده داوطلبان دیپلم نظام قدیم با داشتن پیش دانشگاهی و دیپلم نظام جدید به شرح ذیل مورد بررسی قرار می گیرد ابتدا پرونده داوطلبان دیپلم واجد شرایط در روستای اصلی بررسی می گردد چنانچه حداقل 2 نفر دیپلم واجد شرایط بر اساس دستورالعمل در روستای اصلی موجود نباشد در مرحله بعد مدارک داوطلبان دیپلم واجد شرایط از روستای قمر خانه بهداشت و در صورتی که در روستای اصلی و قمر حداقل 2 نفر دیپلم واجد شرایط موجود نباشد مدارک داوطلبان دیپلم واجد شرایط دستورالعمل از روستاهای تا شعاع 30 کیلومتر تحت پوشش همان مرکز خدمات جامع سلامت بررسی می گردد.
توجه: وجود تعداد حد نصاب داوطلب در هر مرحله موجب حذف داوطلبان مرحله بعد می گردد و برای ایشان کارت شرکت در آزمون صادر نمی شود.
به ثبت نام ناقص و یا ارسال مدارک ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد و وجوه پرداختی به هیچ وجه مسترد نمی شود. 

رشته های مورد نیاز استخدام آموزش و پرورش 95...
ما را در سایت رشته های مورد نیاز استخدام آموزش و پرورش 95 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 8meduir4 بازدید : 143 تاريخ : چهارشنبه 3 اسفند 1401 ساعت: 5:28

خبرنامه